WELKOM BIJ CONVENIENCE CONNECTED

Een initiatief van GfK, Nielsen en Orange Peak Company

Nieuws

Nieuws
Home/Blog

Convenience Connected op Horecava 2019

Horecava

We hebben 2019 meteen goed afgetrapt met het verzorgen van een Convenience Connected mini-event tijdens de Horecava in de RAI. Hierin hebben we in een vogelvlucht vooruitgeblikt op de Convenience markt en welke trends en ontwikkelingen zichtbaar zijn en die we kunnen verwachten in de toekomst. Een zeer geslaagde samenwerking tussen Convenience Connected en de Horecava, doordat veel van de besproken trends en verwachtingen, ook direct zichtbaar waren op de beursvloer en direct de koppeling kon worden gemaakt met nieuwe concepten en initiatieven van belangrijke spelers in de Convenience markt.

Dit mini-event luidde ook het nieuwe jaar en de vooruitblik in voor Convenience Connected 2019, waar we op dit moment hard mee bezig zijn, to be continued…

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *